De Sjamanen


De Sjamanen nemen van hun reizen beschermende amuletten, kettingen, rituele objecten en gezegende kralen mee. Van de rituele objecten maken wij desgewenst een beschermende amulet of talisman. Elke amulet of talisman is dus uniek en speciaal op maat voor u gemaakt.

De meeste amuletten die beschikbaar zijn komen uit Tibet, Nepal, Benin en Thailand en zijn dikwijls antiek.

Het woord amulet is afgeleid van het Latijnse woord amoliri, dat "afwenden" betekend. Een amulet is dan ook een voorwerp dat op het lichaam gedragen wordt en de drager op magische wijze dient te beschermen tegen het onheil.  Amuletten worden gedragen, verwerkt in sieraden of op een plek in de woonomgeving neergelegd.

Het woord Talisman is een vertaling van het Griekse woord telesma, "gewijd voorwerp" Een talisman is een object dat de drager moet beschermen en geluk zal brengen. 

Als u interesse heeft in een amulet of talisman neem dan even contact op via de contact pagina. Met een korte uitleg van uw situatie en wensen - behoeften kunnen wij bepalen wat de meest geschikte amulet of talisman voor u is. U ontvangt een vrijblijvende prijsopgave en een foto van de amulet of talisman.

Een amulet of talisman verzenden wij na ontvangst van uw betaling met Track Trace en per aangetekende post.