De Sjamanen

  • Home
  • Een bloedoffer

Een bloedoffer is het ultieme spirituele offer dat gemaakt kan worden. Het offer helpt je om je huidige pad te effenen en bestaat uit een ritueel met de kracht van het bloed, de elementen, het universum en begeleiders. Een bloedoffer wordt uitgevoerd met het gezegende bloed van een Sjamaan - Medicijnman. Wij gebruiken nimmer dieren of bloed van buitenstaanders voor de rituelen. Een offer is puur persoonlijk, vraagt om wederzijds vertrouwen en integriteit. Een offer werkt bevrijdend zodat je welzijn verbetert, verbreekt ongewenste - vervuilde zielscontracten, geeft ruimte voor een positieve toekomst, is heilzaam, geeft de ontvanger schone nieuwe energie, geeft karmische bescherming, is zuiverend, vol van liefde en harmonieuze energetische kracht.

Niet iedereen komt in aanmerking voor een offer. Als wij een offer voor je willen - kunnen uitvoeren dan ontvang je na het uitgevoerde offer de foto's en een uitleg over de voor jou uitgevoerde rituelen. De rituelen vinden meestal in de nachtelijke uren plaats en zijn niet toegankelijk voor derden. Indien je situatie extreem is en daarom vraagt is een persoonlijke reiniging in combinatie met een offer sessie in de tempel mogelijk.

De kosten voor een offer variëren en worden bepaald door de complexiteit van uw situatie en wensen. Het uitvoeren van een offer neemt dikwijls enkele uren meditatieve voorbereiding in beslag en bij de rituelen zijn geen andere Sjamanen betrokken. Dit omdat een offer puur persoonlijk en vertrouwelijk is. Om een offer te kunnen uitvoeren is een [symbolisch] offer van je nodig. Dit kan een foto zijn maar ook een onvoorwaardelijke persoonlijke overgave indien de situatie daarom vraagt.

Als je voor een offer in aanmerking komt dan verzoeken wij je om enkele dagen voorafgaande aan het offer geen alcohol te gebruiken. Als je drugs gebruikt - in welke vorm dan ook - dan heeft een offer geen zin. Door drugs gebruik zit je op een ander spiritueel niveau en bent je onbereikbaar voor de [ spirituele ] kracht - energie van het offer.

Zuiver zijn is de basis om te bereiken wat je wenst. Als je loslaat dan kun je ook ontvangen. In principe is het simpel. Als je vriendelijk bent en met een glimlach door het leven gaat dan zal je positieve respons ontvangen. Mensen reageren positief op je en dat werkt door. Elke dag opnieuw ! Op je [ maatschappelijk ] functioneren binnen je relatie, de omgang met derden en uiteindelijk je pad. Zo kun je een positieve invloed uitoefenen op het verloop van je leven. En dat is uiteindelijk wat we willen bereiken als wij ons inzetten voor je.

Een gedeelte van de inkomsten is  bestemd is voor kleinschalige controleerbare goede doelen die uitsluitend gebruik maken van vrijwilligers. In de meeste gevallen is dit een dierenasiel of tempel.