De Sjamanen


De Sjamanen die deel uitmaken van de selecte  groep die deze speciale offer rituelen uitvoeren zijn al decennia actief als Sjamaan, medicijnman en spiritueel begeleider. De groep bestaat uit een Nederlandse Sjamaan, een Tibetaanse Sjamaan, een Burmese Sjamaan en een medicijnman uit Benin. De jongste Sjamaan van de groep is 52 jaar, de oudste 74 jaar.

Een Sjamaan - Medicijnman ben je niet zomaar. Helaas zijn er veel zogenaamde "spirituele" begeleiders actief die zich therapeut of medium noemen. In veel gevallen hebben deze personen een cursus Reiki of Bach bloesem therapie gedaan en denken daardoor anderen te kunnen helpen. Dikwijls zijn dit jongere dames met een bipolaire stoornis waardoor zij geloven dat zij "bovennatuurlijke" krachten bezitten. Een oerwoud, tempel of authentieke stam hebben ze nog nooit gezien en ze zijn meestal niet verder gekomen dan een vakantie in Spanje.. De meeste van deze personen worden ziek omdat zij zich niet kunnen afschermen en met hun eigen levensenergie werken. Interen op je Ki tast je immuun systeem aan en is uiteindelijk dodelijk. Mediteren, wierook branden of bidden helpt dan niet meer..

Disharmonie en conflicten zijn meestal de reden voor een niet harmonieus gelukkig leven, een goede relatie, je persoonlijke uitstraling en het energie veld om je heen. De Sjamanen van de groep brengen je met de rituelen op het juiste pad. Dit met overtuiging, liefde voor het leven en zuivere energie.